srijeda, 9. rujna 2009.

POZIV STUDENTIMA SVIH FAKULTETA U REPUBLICI HRVATSKOJ

POZIV STUDENTIMA SVIH FAKULTETA U REPUBLICI HRVATSKOJ


U namjeri ostvarivanja što bolje međusobne suradnje i koordinacije zajedničkog djelovanja, plenum Filozofskog fakulteta u Zagrebu upućuje poziv svim drugim postojećim plenumima u Republici Hrvatskoj na zajednički sastanak koji bi se održao u Zagrebu u prostoru Fakulteta. Ideja sastanka je razmijeniti iskustva u našem dosadašnjem djelovanju kako bismo jedni od drugih mogli učiti te iznijeti mišljenja o smjeru i načinu daljnjih zajedničkih akcija. O samom terminu sastanka još bismo se svi trebali usuglasiti, no mi zasad predlažemo prvi vikend u listopadu. U međuvremenu, svi fakulteti prijavljeni za sastanak predlagali bi teme za raspravu. Vrijeme prije sastanka poslužilo bi i plenumima da već unaprijed pokrenu rasprave o predloženim temama kako bi predstavnici imali što jasnije stavove koje namjeravaju prezentirati u ime svojih fakulteta. Nadamo se da će sastanak doprinijeti tome da svi plenumi mogu donijeti informirane i kvalitetne odluke o budućem djelovanju.

Naša je zamisao da na ovom sastanku budu prisutni i studenti fakultetâ koji još nemaju plenum budući smatramo njihov doprinos raspravi ne samo poželjnim nego i potrebnim. U skladu s time apeliramo na sve koji imaju kontakte sa zainteresiranim studentima s tih fakulteta da im slobodno proslijede ovaj poziv.

Očekujemo da temâ za sastanak neće nedostajati pa ga planiramo organizirati u trajanju od dva dana. Nažalost, putne troškove nismo u stanju sufinancirati, ali za smještaj ćemo se pobrinuti.

Svi zainteresirani neka pošalju mail na adresu svi.studenti@gmail.com s podacima: ime, prezime, broj mobitela te matični fakultet kako bi ih se prijavilo na listu svi_studenti@googlegroups.com gdje ćemo onda razmjenjivati prijedloge za sastanak.

U iščekivanju Vašeg odgovora, drugarski pozdrav,

Plenum FFZG-a.

Nema komentara:

Objavi komentar